Onderhoud rioolpomp of vuilwaterpomp?

Een rioolpomp of vuilwaterpomp die niet werkt door een storing: niets is vervelender dan dat. Het geeft veel rompslomp en overlast, want u kunt dan niet gebruik maken van de douche, het toilet en de keuken. Terwijl een storing heel eenvoudig te voorkomen is. Periodiek onderhoud aan uw rioolpomp zorgt er namelijk voor dat de kans op een storing minimaal is. Voor het onderhouden van uw rioolpomp of vuilwaterpomp bent u bij Pomp Service Nederland BV aan het juiste adres.

Wij werken door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in het onderhouden van rioolpompen en vuilwaterpompen. Omdat wij onafhankelijk zijn, werken wij met alle merken zoals Homa, KSB mini-compacta, Jung, Kessel en Grundfos. Daarom kunnen wij iedere pomp onderhouden. Heeft u toch een storing? Wij hebben een 24-uurs storingsservice die u verder kan helpen.

preventief onderhoud

Woonboten/woonschepen, souterrains, kelders, restaurants of bedrijven: wij komen op iedere locatie om ervoor te zorgen dat de pomp goed blijft functioneren. Wanneer u het onderhoud tijdig laat uitvoeren en u de rioolpomp op de juiste manier gebruikt, dan is de kans op een storing minimaal. Het is dan ook veel goedkoper om jaarlijks de pomp te laten onderhouden, dan wanneer wij regelmatig langs moeten komen in verband met een storing. Een onderhoudscontract is er al vanaf € 95,- per jaar, inclusief arbeidsloon, exclusief storingen, voorrijkosten en vervanging van onderdelen.

Wat doen wij tijdens het onderhoud van de rioolpomp?

Tijdens het preventief pomponderhoud lopen wij de pomp na op de volgende zaken:

– Wij controleren en reinigen het reservoir;
– Wij controleren en reinigen de pomp;
– Wij controleren de niveauschakeling(en);
– Wij controleren de elektrische installatie en componenten;
– Wij controleren de back-up accu;
– Wij vervangen, indien nodig, onderdelen;
– Wij leggen de bedrijfsgegevens vast;
– Wij geven u een complete rapportage met onze bevindingen en adviezen.

Geen zorgen

Wanneer u het onderhoud van uw pomp door ons laat uitvoeren, dan heeft u nergens omkijken naar. Wij regelen alles zelf. Zo krijgt u automatisch een bericht dat het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Dat is fijn, omdat u zo zeker weet dat u altijd kunt beschikken over een goed functionerende rioolpomp of vuilwaterpomp.

Wanneer u op dit moment last heeft van een storing, klik dan snel op deze storingspagina. Dan gaan we er zo snel mogelijk voor zorgen dat de storing weer verholpen wordt.

Persoonlijk pompadvies

Onze voordelen

  • Gratis verzending
  • Spoedlevering mogelijk
  • Goede service
  • Veilig online betalen
  • Gratis retourneren

Betaalmethoden

Onze gegevens

Adres
Havinghastraat 30
1817 DA Alkmaar

IBAN: NL66 INGB 0007 5063 41
BTW Nr: NL 856 843 453 B01
KvK Nr: 671 30 976

Scroll naar top