Storing aan uw rioolpomp of vuilwaterpomp?

Niet kunnen douchen, geen warm water uit de keukenkraan en doordrukken op het toilet is ook geen optie. Een storing van de rioolpomp of vuilwaterpomp kan vervelende problemen met zich meebrengen. Onze storingsservice zorgt ervoor dat u weer snel de beschikking hebt over een werkende pomp. Het maakt niet uit of dit nou een KSB mini-compactaHomaJung
Kessel
 of Grundfos is: wij werken merkonafhankelijk en kunnen dus altijd de storing van de pomp bekijken en oplossen. Of u een onderhoudscontract bij ons heeft of niet, wij komen altijd langs om de storing aan uw  rioolpomp of vuilwaterpomp op te lossen.

Wanneer u een storing heeft, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Onze servicemonteurs beschikken over een auto met daarin alle veelvoorkomende onderdelen voor een werkende pomp. Hierdoor kunnen zij meteen aan de slag, mochten er onderdelen vervangen moeten worden. De monteur bekijkt wat de storing veroorzaakt en zorgt ervoor dat de rioolpomp weer snel functioneert. Heel handig, de monteur voert direct het overige onderhoud aan de pomp uit. Dan bent u er zeker van dat u het komende jaar weer probleemloos gebruikt kunt maken van uw toilet, douche en keuken.

Merkonafhankelijk

Wij werken merkonafhankelijk. Dat betekent dat we de kennis en kunde in huis hebben om de storingen van al uw riool- en vuilwaterpompen op te lossen. De meeste kennis hebben wij van de merken KSB, Homa, Jung, Kessel en Grundfos. Dit zijn de grotere merken in de markt. Mocht uw merk hier nou niet tussenstaan? Wees niet bang, ook dan kunnen wij de storing oplossen.

Voorkom storingen

Een storing verhelpen doen wij graag voor u. Nog beter is dat wij er samen voor zorgen dat de kans op een storing tot een minimum beperkt wordt. Dat doen wij door het aangaan van een onderhoudscontract. Hierbij komen wij één keer per jaar langs om het onderhoud uit te voeren aan uw KSB, Homa, Jung, Kessel of Grundfos. Wanneer u vervolgens de pomp correct gebruikt (u stopt er geen afval in wat er niet in thuishoort), zult u zien dat u nog jaren probleemloos kunt genieten van de pomp.

Persoonlijk pompadvies

Onze voordelen

  • Gratis verzending
  • Spoedlevering mogelijk
  • Goede service
  • Veilig online betalen
  • Gratis retourneren

Betaalmethoden

Onze gegevens

Adres
Havinghastraat 30
1817 DA Alkmaar

IBAN: NL66 INGB 0007 5063 41
BTW Nr: NL 856 843 453 B01
KvK Nr: 671 30 976

Scroll naar top